Το Motorola Razr θα επιστρέψει ως μία ultra premium πρόταση

Το Motorola Razr επιστρέφει, απευθυνόμενο σε νοσταλγούς του παρελθόντος που θέλουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. 

Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του αρχικού Razr θα είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό και του νέου μοντέλου, το οποίο, όμως, θα ανήκει στην premium κατηγορία, κοστίζοντας έως και 1500 δολάρια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνουν στη διαδικτυακή δημοσιότητα αρκετές πηγές. Εννοείται ότι το λεπτό προφίλ θα είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του νέου Razr, το οποίο θα κατασκευάζεται από τη Lenovo με τα εμπορικά σήματα της Motorola.

O συλλεκτικός χαρακτήρας του νέου Motorola Razr αναμένεται να τονιστεί περαιτέρω από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστούν περισσότερες από 200.000 μονάδες, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν -κατά κύριο λόγο- στην αμερικανική αγορά. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι το λανσάρισμα του Razr τοποθετείται για τις αρχές του Φεβρουαρίου του 2019.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Motorola αποφασίζει να επαναφέρει στο προσκήνιο την οικογένεια Razr, αλλά όλα δείχνουν ότι η σπουδή της πάνω στην τελευταία και επερχόμενη πρότασή της δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η εταιρεία θέλει να επαναφέρει τη γοητεία του κλασικού με ολοκληρωτικό τρόπο, χωρίς να είναι προκλητικά καινοτόμος.

Πηγή : naftemporiki.gr