Το μοναδικό Chivas Regal Mizunara τώρα και στην Κύπρο!

Το πρώτο Scotch Whisky στον κόσμο παλαιωμένο

σε βαρέλια Ιαπωνικής Δρυς Mizunara

Το Chivas Regal, το πιο πολυτελές ουίσκι στον κόσμο, ανακοινώνει το λανσάρισμα του Chivas Regal Mizunara και στην Κύπρο. Το Chivas Regal Mizunara αποτελεί το πρώτο Scotch Whisky που παλαιώθηκε σε βαρέλια Ιαπωνικής Δρυς Mizunara, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο για την καινοτόμο παραγωγή ουίσκι. Πρωτοεμφανίστηκε αποκλειστικά στην Ιαπωνία το 2013, και ακολούθως, λόγω της επιτυχία του, επεκτάθηκε στη Γαλλία και την Ταϊλάνδη. Πλέον, οι λάτρεις του ουίσκι μπορούν να δοκιμάσουν τη μοναδική γεύση του Chivas Regal Mizunara και στην Κύπρο.

Η εξειδικευμένη παραγωγή του Chivas Regal Mizunara γίνεται με τη χρήση βαρελιών Ιαπωνικής δρυς Mizunara κατά τη διαδικασία της τελικής επεξεργασίας, που είναι γνωστά για τη διακριτική αλλά ξεχωριστή πικάντικη επίγευση που αφήνουν. Τα βαρέλια αυτά, κατασκευασμένα από γηγενή Γιαπωνέζικα δέντρα, εξαιρετικά σπάνια και φημισμένα για τη χαρακτηριστική πορώδη φύση τους, καθιστούν τα ουίσκι τελειωμένα σε αυτά τα πιο πολυπόθητα για whisky producers και συλλέκτες whisky.

Το Chivas Regal Mizunara αποτελεί ένα μείγμα από τα καλύτερα single malt and grain ουίσκι, διαθέτοντας πλούσιο και φρουτώδες άρωμα, με νότες αχλαδιού και πορτοκαλιού. Χαρακτηρίζεται παράλληλα από την απαλή του γεύση, πλούσια με τη γλυκύτητα του μελιού και ίχνη φουντουκιού.

Ο Sandy Hyslop, Blending Director του Chivas Brothers, δήλωσε: «Τα βαρέλια Mizunara είναι σημαντικά για δύο κύριους λόγους: πρώτον, είναι εξαιρετικά σπάνια και δεύτερον, παρουσιάζουν ιδιαίτερες προκλήσεις κατά την ωρίμανση του ουίσκι. Η πορώδης φύση του Ιαπωνικού δρυ έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη επίδραση της γεύσης από τα βαρέλια, πράγμα που σημαίνει ότι η ποιότητα κάθε παρτίδας πρέπει να αξιολογηθεί ξεχωριστά και σχολαστικά. Ωστόσο, αν η διαδικασία είναι επιτυχημένη, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό, όπως άλλωστε αποδεικνύει και το Chivas Regal Mizunara. Ελπίζω ότι οι λάτρεις του ουίσκι στην Κύπρο να απολαύσουν αυτό το πραγματικά ξεχωριστό, πολυτελές μείγμα: μια νέα εμπειρία στο πλαίσιο της σειράς Chivas Regal“.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.