Το Metropolis Mall και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργάνωσαν μια λαμπερή τελετή φωταγώγησης


Την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023, το Metropolis Mall και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus πραγματοποίησαν μια λαμπερή τελετή φωταγώγησης στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε εορταστικό κλίμα με τον αξιότιμο υφυπουργό καινοτομίας, έρευνας και ψηφιακής πολιτικής κ. Φίλιππο Χατζηζαχαρία και τον αξιότιμο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα να κάνουν την φωταγώγηση του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες από τον υφυπουργό καινοτομίας, έρευνας και ψηφιακής πολιτικής κ. Φίλιππο Χατζηζαχαρία, τον Δήμαρχο της Λάρνακας, κ. Αντρέα Βύρα, τον Centre Manager του Metropolis Mall, κ. Ντίνο Μαυρολεύθερο και τον CEO και Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κ. Φλώρο Βωνιάτη.

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου αγκάλιασε με μεγάλο ενθουσιασμό τη χριστουγεννιάτικη τελετή ανακοινώνοντας 24 υποτροφίες (συμβολικός αριθμός για το νέο έτος 2024) συνολικής αξίας €230,000. Οι υποτροφίες θα δοθούν σε νέους φοιτητές τόσο για τις εισδοχές Ιανουαρίου 2024, όσο και για τις εισδοχές Σεπτεμβρίου 2024, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σχέδιο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Metropolis Mall.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με Live Link από τον Mix FM, face painting, mascot καθώς και παραστάσεις από χορωδίες όλων των ηλικιών. Επίσης, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, καλωσορίζοντας μαζί το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Προαιρετικά, οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν δωρεά στο Συσσίτιο Λάρνακας, μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του Metropolis Mall. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στηρίζει το Συσσίτιο Λάρνακας, ενισχύοντας το με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε κατοίκους της Λάρνακας που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη βασική ανθρώπινη ανάγκη.

Πληροφορίες για τις 24 υποτροφίες που προσφέρονται το 2024, μπορείτε να βρείτε στο Food Court του Metropolis Mall, και στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του Metropolis Mall.