Το Kiddo επίσημος χορηγός των Παιδικών Αγώνων του Μαραθωνίου Λευκωσίας


To Κiddo, το αγαπημένο γάλα μικρών και μεγάλων, στηρίζει τους Παιδικούς Αγώνες του Μαραθωνίου Λευκωσίας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. στο Πάρκο Αθαλάσσας.

Τα προϊόντα της Coca – Cola HBC Κύπρου θα παραχωρηθούν δωρεάν για τις ανάγκες των Kiddo Παιδικών Αγώνων. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο Γάλα Kiddo, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και οι χυμοί ΛΑΝΙΤΗΣ θα ενυδατώσουν τους μικρούς δρομείς και θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους ώστε να περάσουν υπέροχα στον Μαραθώνιο Λευκωσίας.

Oι Kiddo Παιδικοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας (νότια είσοδος παρά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα) και περιλαμβάνουν διαδρομές μήκους ενός χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας μέχρι και 6 ετών, 1500 μέτρων για παιδιά 6-9 ετών και 1800 μέτρων για παιδιά 10-12 ετών.

Με αφορμή το γεγονός, ο Ανδρέας Χριστοφή, Portfolio Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου, δήλωσε: «Μετά την επιτυχία του Μαραθωνίου Λευκωσίας, τη σκυτάλη παίρνουν οι μικροί δρομείς και οι Kiddo Παιδικοί Αγώνες. Η εταιρεία μας στηρίζει έμπρακτα και αυτό το αθλητικό γεγονός με στόχο να διαδώσουμε όλοι μαζί τα μηνύματα του αθλητισμού, της ομαδικότητας και της ευεξίας στη νέα γενιά».

Οι Kiddo Παιδικοί Αγώνες του Μαραθωνίου Λευκωσίας τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.) και συνδιοργανώνονται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό RuNicosia και τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια (Γ.Σ.Π.) και θα φιλοξενήσει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου ο οποίος αποτελεί μέρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου. Από την φετινή χρόνια ο Μαραθώνιος Λευκωσίας συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Καλεντάρι Στίβου.

Πληροφορίες για τον αγώνα στη διεύθυνση www.nicosiamarathonrun.com και στο  τηλέφωνο 70088100. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και τις 9:15 π.μ. το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου στο χώρο διεξαγωγής των Kiddo Παιδικών Αγώνων.