Το καλοκαιρινό hit των BTS ‘BUTTER’ μόλις κυκλοφόρησε


Τα Pop Icons του 21ου αιώνα, οι BTS μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Butter” μέσω της Panik Records/Sony Music. Το επίσημο videoclip που συνοδεύει το τραγούδι είναι επίσης διαθέσιμο τώρα.

Το “Butter” είναι ένα χορευτικό ποπ τραγούδι που εύκολα γίνεται το αγαπημένο άκουσμα των ακροατών, με τη διακριτική γραμμή στο baseline και τους synth ήχους. Μερικές φορές ομαλή και μερικές φορές χαρισματική, η ικανότητα των BTS που ισχυρίζονται ότι «τα οφείλω όλα στη μητέρα μου» θα λιώσουν πάλι τις καρδιές των fans. Οι διασκεδαστικοί και ευφυείς στίχοι που γεμίζουν με θετική και φωτεινή ενέργεια θα ανεβάσουν αμέσως τις διαθέσεις.

Μια σειρά από μουσικούς, συμπεριλαμβανομένων των Rob Grimaldi, Stephen Kirk, Ron Perry, Jenna Andrews, Alex Bilowitz και Sebastian Garcia, βοήθησαν να γραφτεί το τραγούδι. Ο RM συμμετείχε επίσης στη δημιουργία του κομματιού για να προσθέσει το στυλ των BTS.

Η electric απόδοση ενισχύει την ενέργεια του τραγουδιού. Η χορογραφία είναι ένας συνδυασμός χορευτικών ομάδων και κινήσεων που εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς όμως να χάνουν τη δροσερή συμπεριφορά τους. Χαϊδεύοντας τα μαλλιά τους, έπειτα στέλνοντας ένα φιλί και περπατώντας στις μύτες των ποδιών τους, η παράσταση μπερδεύεται με την γοητεία και την ευελιξία των BTS.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η μπάντα θα παρουσιάσει το “Butter” για πρώτη φορά στα επερχόμενα Billboard Music Awards στις 23 Μαΐου. Είναι υποψήφιοι σε τέσσερις κατηγορίες στα φετινά βραβεία – Top Duo / Group, Top Song Sales Artist, Top Social Artist και Top Selling Song. Οι BTS ξεκινούν επίσης το Good Morning America’s Summer Concert Series στις 28 Μαΐου. Πρόσφατα, υπήρξαν επίσης στο εξώφυλλο του Rolling Stone, ως «η μεγαλύτερη μπάντα στον κόσμο».

© 2021 Panik Records