Το «Just The 2 Of Us» επιστρέφει Σάββατο 2 Μαϊου στις 21:00


Ο αγαπημένος διαγωνισμός τραγουδιού, «Just the 2 of Us», επιστρέφει στις οθόνες μας, μετά τη μικρή διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Το show με τους περισσότερους celebrities επανέρχεται έτοιμο να μας χαρίσει στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το Σάββατο 2 Μαϊου στο OMEGA.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού show Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται διασκέδαση και απολαυστικές στιγμές.

Οι κριτές Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής, παίρνουν τις θέσεις τους με θετική διάθεση και αξιολογούν τους διαγωνιζόμενους με την καλλιτεχνική τους ματιά.

Οι τηλεθεατές γίνονται ο 5ος κριτής του show μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, είναι η λαμπερή Βίκυ Κάβουρα.

Οι συντελεστές του σόου ετοίμασαν ένα βίντεο με τις ευχές τους, ανακοινώνοντας παράλληλα στο κοινό την επάνοδο τους.