Το Jameson Irish Whiskey γιόρτασε και φέτος το St. Patrick’s Day


Το αγαπημένο Ιρλανδέζικο ουίσκι Jameson, γιόρτασε και φέτος με έναν ξεχωριστό τρόπο την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick’s Day), στήνοντας ένα πάρτι στο ‘Μαντάμ’, στη Λεμεσό, με συναρπαστικά παιχνίδια, νόστιμες street-food λιχουδιές και φυσικά ιδιαίτερα signature cocktails που έκλεψαν την παράσταση.

Με μότο της βραδιάς, «αυτή τη μέρα γινόμαστε όλοι Ιρλανδοί», το πάρτι στήθηκε από νωρίς σε ρυθμούς indie και alternative μουσικής από τους Arcadian Child που τίμησαν το πνεύμα της Ιρλανδέζικης κουλτούρας και κράτησαν συντροφιά τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ.

Η 17η Μαρτίου, St. Patrick’s Day αποτελεί εθνική γιορτή των Ιρλανδών και συνώνυμο με τη διασκέδαση και τη φιλία αντιπροσωπεύοντας τα ιρλανδέζικα ιδεώδη και ενώνοντας τους απανταχού Ιρλανδούς -και όχι μόνο- του κόσμου. Έχοντας αναδειχθεί πλέον σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου εορτάζεται με παρελάσεις, πάρτι και φεστιβάλ σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη που υμνεί την κουλτούρα της διασκέδασης και της φιλίας. Μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει το διασημότερο ιρλανδέζικο ουίσκι παγκοσμίως, το Jameson,  το οποίο φημίζεται για την τριπλή του απόσταξη του και την εξαιρετική του γεύση.

Πέραν από το Jameson Original Irish Whiskey, η γκάμα περιλαμβάνει το εξαίρετο Jameson Caskmates Stout το οποίο παλαιώνεται σε βαρέλια Stout μπύρας  όπως επίσης και το Jameson Black Barrel το οποίο παλαιώνεται σε διπλά καραμελωμένα βαρέλια sherry και bourbon.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Jameson, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.