Το Gliss λανσάρει την ολοκαίνουργια σειρά “Gliss Bio – Tech Restore”!

Τα καινοτόμα προϊόντα ενώνουν τις δυνάμεις της φύσης και της τεχνολογίας

Η ολοένα και αυξανόμενη τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, στην οποία οι καταναλωτές αναζητούν συνεχώς προϊόντα με πιο φυσικά συστατικά και χωρίς επιπρόσθετα χημικά, οδήγησε τον Schwarzkopf στη δημιουργία της νέας σειράς Gliss Bio Tech Restore.

Η υψηλών προδιαγραφών φόρμουλα του προϊόντος περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα και ροδόνερο, αποδεικνύοντας ότι ο συνδυασμός φύσης και επιστήμης οδηγεί στα βέλτιστα αποτελέσματα. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα, έρχονται να καλύψουν την αυξανόμενηανάγκη για πιο εξειδικευμένη προστασία των μαλλιών, λόγω τωνπεριβαλλοντικών συνθηκών στις οποίες εκτίθενται και της αυξημένης χρήσης βαφών. Τα βλαστοκύτταρα αναδομούν το θύλακα της τρίχας,ενδυναμώνουν τα μαλλιά έως και95%, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την ποιότητα τους από μελλοντικές φθορές. Παράλληλα, το ροδόνερο το οποίο περιέχεται στη σύνθεση του προϊόντος, λειτουργεί σαν μαγικό φίλτρο ομορφιάς που θεραπεύει, ενυδατώνει και λειαίνει τα μαλλιά.

Η πρωτοποριακή φόρμουλα της καινοτόμας σειράς Gliss Bio Tech Restore συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία που φέρνει το Gliss ως ο ειδικός στην επανόρθωση των μαλλιώνενώ παράλληλα η σειρά καταφέρνει μέσα από τα ξεχωριστά συστατικά της να σου χαρίσει δυνατά και υγιή μαλλιά.

Με συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση και τη τεχνολογία, χωρίςσιλικόνες και τεχνητά χρωστικά, η νέα σειρά Gliss Bio – Tech Restore περιλαμβάνει τρία μοναδικά προϊόντα: το σαμπουάν, τη μαλακτική κρέμα μαλλιών καιτη μάσκα μαλλιώνη οποία εξασφαλίζει έντονη και μακράςδιάρκειας αναδόμηση από τηνπρώτη κιόλας χρήση με αποτέλεσμα να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σας.

Η κορυφαία φόρμουλα περιποίησης από τονSchwarzkopf προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά έτσι ώστε τα μαλλιά να λάμπουν κάθε στιγμή της μέρας. Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Gliss Bio – Tech Restore η οποία έρχεται με τη σφραγίδα ποιότητας της Henkelκαι αφεθείτε στα χέριατου ειδικού της επανόρθωσης!

Ή ψαλίδι ή Gliss.