Το επίσημο opening της COCCINELLE boutique στην Κύπρο


Με ένα χαρούμενο event στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Λεμεσού, η COCCINELLE boutique άνοιξε κι επίσημα τις πύλες της στην Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 232 , δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά την συλλογή του διεθνούς fashion brand Coccinelle για το Χειμώνα 2019/2020.

Στο νέο κατάστημα, όπου ο καθαρός, μίνιμαλ σχεδιασμός και ο ειδικά μελετημένος αρχιτεκτονικός φωτισμός συναντάει την υψηλή ποιότητα και αισθητική των πιο επίκαιρων τάσεων της μόδας, η ομάδα της COCCINELLE  υποδέχτηκε digital influencers και φίλους, και τους ξενάγησε στα statement pieces της νέας συλλογής. Τα macaron και ο αφρώδης οίνος συνόδευσαν τους ξεχωριστούς καλεσμένους, ενώ δεν έλειψαν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μπροστά από το ειδικά σχεδιασμένο wall #coccinellelovescyprus. Σε live μετάδοση ο ραδιοφωνικός σταθμός SUPER FM μετέδιδε τη διάθεση της αισιόδοξης ατμόσφαιρας που επικρατούσε στο χώρο.

Με motto Gioia di Vivere“, δηλαδή η χαρά της ζωής, το ιταλικό brand δερμάτινων ειδών Coccinelle, αποτελεί την πιο έξυπνη και elegant πρόταση για τις σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν μια τσάντα με νεανικό σχεδιασμό αλλά πολυτελή κατασκευή και υψηλής ποιότητας υλικά για τις εμφανίσεις τους από το πρωί ως το βράδυ. Για το χειμώνα 2019/2020, η νέα συλλογή από τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ Coccinelle περιλαμβάνει νέα σχέδια και ιδιαίτερα χρώματα ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας.

COCCINELLE boutique: Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 232 – τηλ. 25211478