Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 21:15


Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 21:15, και έφτασε η μεγάλη στιγμή για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία!

Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 21:15, και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση, αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η  Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν;  Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν;

Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα εκρηκτικό δίδυμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

 ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ;

Από τη μία ο Σταύρος Σβήγκος, ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, με πλούσιο τηλεοπτικό, θεατρικό και κινηματογραφικό βιογραφικό, πειθαρχημένος και ειλικρινής, αλλά και ερωτευμένος με τη μουσική.

Από την άλλη ο Νικόλας Ράπτης, ραδιοφωνικός παραγωγός και με εμπειρία στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Αυθόρμητος, άμεσος και με χιούμορ.

Μαζί θα καλωσορίζουν τους διαγωνιζόμενους που θα ανεβαίνουν στην σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και θα είναι πανέτοιμοι να κάνουν πλάκα με τους κριτές, όποτε το απαιτεί η περίσταση!

BACKSTAGE VIDEO ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ