Το δυναμικό τρίο των Σκοτσέζων TRIPTYCH, μας μεταφέρει στον Άρη με το νέο του VIDEO!


Το δυναμικό τρίο των Σκοτσέζων TRIPTYCH, μας μεταφέρει στον Άρη με το νέο του VIDEO! 

Το σκωτσέζικο ροκ τρίο Triptych κυκλοφόρησε το δεύτερο σινγκλ του από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του ”Sundown” που θα κυκλοφορήσει φέτος μέσω της Grunge Pop Records. Το όνομα αυτού, “It’s Lonely Being An Astronauts Cat”, το οποίο συνοδεύουν με νέο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Colin Black.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Finn Hennessy, μας αναφέρει χαρακτηριστικά για το κομμάτι:

“Οι στίχοι σε αυτό το τραγούδι μιλούν για τις στιγμές που θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον που χρειάζεται βοήθεια, αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να του πεις ή πώς να βοηθήσεις. Χρειάζεται να διώξεις μακριά  συναισθήματα που νιώθεις. Όταν κάποιος που είναι τόσο κοντά σου, περνάει μια δύσκολη περίοδο, είναι πολύ δύσκολο και για σένα. Το μουσικό βίντεο και ο τίτλος του τραγουδιού  δείχνουν την απόδραση που συνοδεύεται έπειτα από τέτοιες στιγμές .”

Οι Triptych είναι ο νέος ροκ ήχος της Γλασκώβης. Δυνατά riff επηρεασμένα από τους Nirvana, Biffy Clyro, Tokyo Police Club, Delta Sleep και Fugazi, αυτό το δυναμικό τρίο συνδυάζει off-time ρυθμούς με το προοδευτικό progressive math rock, σφυρηλατώντας το σημερινό New Alt Indie και το μετα-εναλλακτικό grunge σε ένα.

Οι παιδικοί φίλοι Finn Hennessy (φωνητικά/κιθάρα), Jake Bhattacharyya (μπάσο) και Matt Cunningham (ντραμς), δημιούργησαν τους Triptych το 2012.

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ σε παραγωγή Chris Marshall το 2022 από την Grunge Pop Records.

Η Γλασκώβη, μια από τις πιο ισχυρές μουσικές πόλεις παγκοσμίως, έχει χαρίσει στον κόσμο της μουσικής τεράστια ονόματα όπως: Big Country, Franz Ferdinand, Primal Scream, The Jesus And Mary Chain, Mogwai, Chvrches, Teenage Fanclub, Simple Minds, Belle & Sebastian και πολλoύς ακόμη! Ωστόσο  δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να παρουσιάσεις ένα νέο συγκρότημα. Here comes Triptych!