Το Dorians Coastal Challenge παρουσίασε η EuroLife


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μόλο Λεμεσού το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife.

Πέραν των 1,700 συμμετεχόντων από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης είχαν την ευκαιρία να θέσουν σε δοκιμασία την αντοχή, το σθένος και τις ικανότητες συνεργασίας τους σε μια διαδρομή μοναδική στην Κύπρο και ανάμεσα στις ελάχιστες που πραγματοποιούνται ανά την υφήλιο.

Κατά το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife, οι συμμετέχοντες καλούνταν να περάσουν τη γραμμή τερματισμού αφού πρώτα διένυαν μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων με συνολικά 20 δοκιμασίες και εμπόδια κατά μήκος της αμμώδους παραλίας και εντός της θάλασσας. Αναρρίχηση σε σχοινιά, προσπέλαση τοίχων, έρπιση κάτω από δίχτυα, πτώσεις από φουσκωτά ‘παγόβουνα, ισορροπία σε ασταθείς δοκούς και έλξη οχημάτων ήταν μόνο ορισμένα από τα εμπόδια και δοκιμασίες που οι συμμετέχοντες καλούνταν να εκτελέσουν κατά το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife.

Ιδιαίτερο θαυμασμό και συγκίνηση προκάλεσε η αποδοχή της πρόκλησης από άτομα της Σχολής Τυφλών ‘Άγιος Βαρνάβας’ που με τη βοήθεια ομάδας των Δυνάμεων Καταδρομών κατάφεραν να εκτελέσουν τις δοκιμασίες και να ολοκληρώσουν τη διαδρομή.

Με το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife να έχει σημειώσει το 2019 ρεκόρ συμμετοχών και την εκδήλωσηνα λαμβάνει εξαιρετικά σχόλια, οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού με τους Δωριείς για τον Μάιο του 2020.

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife περιλήφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα των Λεμεσίων, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού.