Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής. Παρασκευή 25/1/19

Ο Δήμος Στροβόλου, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Ομάδα Εθελοντών Σιας διοργανώνουν την εκδήλωση «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής», με στόχο την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου που κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 

Η εκδήλωση θα είναι μία κυπριακή παραδοσιακή βραδιά με αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ, ο Λεωνίδας Πιτσιλλίδης, η Άντρη Καραντώνη, ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Στέλλα Στυλιανού, η Δήμητρα Χατζημιχαήλ, ο Λευτέρης Πιτσιλλίδης και ο Σάββας Στεφάνου. Συμμετέχουν, επίσης, ο Λαογραφικός Όμιλος και η Δημοτική Χορωδία Στροβόλου. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων,  Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστα Καδή, καθώς και του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδος, κ. Γεώργιου Δημαρά, οι οποίοι θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν την εκδήλωση.

Για πληροφορίες και εισιτήρια: 22 470470

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ