Το COSMOTE HISTORY HD με ντοκιμαντέρ ελληνικής θεματολογίας, έρχεται αποκλειστικά στη Cytavision


H Cytavision και η COSMOTE TV υπέγραψαν την πρώτη αποκλειστική τους συνεργασία, προσφέροντας στο Κυπριακό κοινό το κανάλι ντοκιμαντέρ ελληνικής θεματολογίας COSMOTE HISTORY HD.

Το COSMOTE HISTORY HD (θέση 81) θα προβάλλεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Cytavision από τις 11 Απριλίου και είναι το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τους τόπους της Ελλάδας, καθώς και μεγάλες προσωπικότητες του χθες και του σήμερα. Οι συνδρομητές της Cytavision θα μπορούν να απολαύσουν πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ σε παραγωγή ή συμπαραγωγή της COSMOTE TV, ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, καθώς και μεγάλες διεθνείς παραγωγές για την Ελλάδα από κορυφαία δίκτυα και εταιρείες διανομής.

Σε εκδήλωση παρουσίασης του καναλιού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ Αντρέας Νεοκλέους, τόνισε τη σημασία του καναλιού COSMOTE HISTORY HD για την υπηρεσία Cytavision, αφού «για πρώτη φορά προσφέρεται στο Κυπριακό τηλεοπτικό κοινό μια επιλογή αφιερωμένη σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά στον ελληνισμό.»

Ο Executive Director της COSMOTE TV, κ Δημήτρης Μιχαλάκης, τόνισε ότι «Το COSMOTE HISTORY HD είναι το δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ στην COSMOTE TV. Πιστεύουμε ότι το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχει δυνατότητες για επιτυχημένη πορεία εκτός συνόρων. Χαίρομαι που το πρώτο βήμα του COSMOTE HISTORY HD εκτός Ελλάδας γίνεται στην Κύπρο, μέσω της συμφωνίας μας με τη Cyta».

Η συνδρομητική τηλεόραση Cytavision διαθέτει πέραν των 90 αθλητικών και θεματικών καναλιών. Οι συνδρομητές της μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής όλων των καναλιών της, στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/tv-guide και στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) της πλατφόρμας.

Η COSMOTE TV είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ και σήμερα κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αγορά, με πάνω από 540 χιλιάδες συνδρομητές. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα ως πάροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 15 COSMOTE κανάλια (CINEMA, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω Δορυφορικής, IPTV και OTT πρόσβασης.