Το «All I Want For Christmas» της Mariah Carey γίνεται ταινία


Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το «All I Want For Christmas» της Mariah Carey.

Η κλασική και διαχρονική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Mariah Carey, «All I Want For Christmas», γίνεται ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το περίφημο τραγούδι που αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά anthem της περιόδου των Χριστουγέννων κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994, σε ένα ομώνυμο single με την ετικέτα της Columbia / Sony Music.

Η επιτυχία που σημείωσε ήταν κάτι παραπάνω από τεράστια. Δε συνυφάνθηκε μόνο – όπως γράφτηκε – με τα Χριστούγεννα, αλλά και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια θεωρείται ως ένα από τα εμπορικότερα singles όλων των εποχών στον κόσμο της μουσικής.

Η Mariah Carey έχει αξιοποιήσει περαιτέρω τη μεγαλύτερη διεθνή επιτυχία που έχει συναντήσει, εκδίδοντας το 2015 ένα παιδικό βιβλίο με τον ίδιο τίτλο.

Η 47χρονη Αμερικανίδα συνεχίζει την εκμετάλλευση της ατελείωτης απήχησης του «All I Want For Christmas», προχωρώντας στη δημιουργία ενός φιλμ κινουμένων σχεδίων βασισμένο επάνω στο ομώνυμο βιβλίο.

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει, ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους συμπεριλαμβάνονται οι Henry Winkler, Lacey Chabert, Breanna Yde, Phil Morris, Laya Hayes και Keiko Agena.

Η Mariah Carey διατηρεί το ρόλο του παραγωγού, αναφέροντας για το εγχείρημα: «Είμαι ενθουσιασμένη που φέρνω την ιστορία του τραγουδιού στις νέες γενιές οικογενειών».

Συγχρόνως, η τραγουδίστρια δουλεύει επάνω στο επόμενο άλμπουμ της, το 14ο στην καριέρα της. Μία πρώτη γεύση ήρθε πριν λίγο καιρό με το «I Don’t» και τη συμβολή του νεαρού rapper YG.

Πηγή: hit-channel.gr