Τίτλοι τέλους για τις Fifth Harmony

Οι Fifth Harmony ανακοίνωσαν στις 19 Μαρτίου το τέλος της συνεργασίας τους…!

Οι Fifth Harmony ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες το “διάλειμμα” που θα κάνουν από την κοινή τους πορεία στη μουσική μέσω ενός λιτού post στα social media.

Η Normani Kordei, η Ally Brooke, η Lauren Jauregui και η Dinah Jane ακολουθούν πια κι επισήμως χωριστούς δρόμους, κάνοντας η κάθε μία τις επιλογές που την εκφράζουν καλύτερα.

Το γεγονός ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους fans τους, καθώς ύστερα από την αποχώρηση της Camila Cabello τον Δεκέμβρη του 2016 τα πράγματα έδειχναν να μην πηγαίνουν τόσο καλά για τα κορίτσια. Το ομώνυμο album που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017 πούλησε αισθητά λιγότερα από τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους, ενώ δεν κατάφερε να παράγει το μεγάλο hit που θα επιθυμούσαν με τα “Down”, “Angel” και “He Like That” να περιορίζονται σε πολύ χαμηλές θέσεις στο Billboard Hot 100.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα όλες οι κοπέλες κυκλοφόρησαν τραγούδια με projects που δεν είχαν να κάνουν με το συγκρότημα (η Normani με τον Khalid το “Love Lies”, η Dinah Jane με τους RedOne, Daddy Yankee και French Montana το “Boom Boom”, η Lauren με τον Steve Aoki το “All Night” και η Ally με τον Topic το “Perfect”). Όπως ήταν φυσικό, αυτό πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες για διάλυση του συγκροτήματος.

Το απροσδιορίστου διάρκειας διάλειμμα που θα κάνουν θα ξεκινήσει μετά το τέλος των προγραμματισμένων συναυλιών που έχουν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Fifth Harmony:

“Σκεπτόμενες τα τελευταία έξι χρόνια, από τότε που ξεκινήσαμε στο X Factor, συνειδητοποιήσαμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει και εκτιμούμε τα πάντα τόσο πολύ, τώρα περισσότερο από ποτέ. Είχαμε πραγματικά ένα καταπληκτικό κι αξιομνημόνευτο ταξίδι μαζί και δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε για να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που ήσασταν μαζί μας σ’ αυτή την τρελή διαδρομή. 

Μετά από έξι χρόνια σκληρής προσπάθειας, χωρίς σταματημό, συνειδητοποιήσαμε επίσης ότι για να παραμείνουμε αληθινές στους εαυτούς μας και προς εσάς, χρειαζόμαστε να πάρουμε λίγο χρόνο και να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις Fifth Harmony για να επιδιώξουμε solo κατευθύνσεις. 

Είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες και ευγνώμων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το χρόνο για να μάθουμε και να μεγαλώσουμε δημιουργικά και να βρούμε τα πραγματικά μας βήματα ως άτομα. Για να το πράξουμε αυτό, θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να κερδίσουμε νέες εμπειρίες, δυνάμεις και οπτικές τις οποίες μπορούμε να φέρουμε πίσω στην οικογένεια των Fifth Harmony. 

Στους Harmonizers μας, σας ευχαριστούμε για όλα όσα ήμασταν ικανές να δημιουργήσουμε ως Fifth Harmony. Με την αγάπη και την ενθάρρυνσή σας θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στους εαυτούς μας, θα υποστηρίζουμε η μία την άλλη σε ότι κάνουμε και θα συνεχίσουμε να σας κάνουμε υπερήφανους εσάς, η μία την άλλη αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς μας. 

Έχουμε μερικά shows μέχρι το τέλος του χρόνου τα οποία θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί και ανυπομονούμε!

Την αγάπη μας από τα βάθη της καρδιάς μας, 

Dinah Jane, Lauren, Normani και Ally xoxoxo”