«Της Καρδιάς Μου Ο Χορός»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φέρνει δροσιά και χορό στο καλοκαίρι


«Της Καρδιάς Μου Ο Χορός» βρίσκει την έκφρασή του στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φέρνει δροσιά και χορό στο φετινό καλοκαίρι.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με το άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός», το οποίο – όπως λέει και ο τίτλος του – θα σας κάνει να χορέψετε με την καρδιά σας.

Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο καταξιωμένος Ισραηλινός δημιουργός Doron Medalie, συνθέτης και στιχουργός του «Toy», του τραγουδιού με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2018.

Οι στίχοι του single «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός» ανήκουν στην Όλγα Βλαχοπούλου, ενώ τη σφραγίδα του στην παραγωγή και την ενορχήστρωση έβαλε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

«Έλα εδώ μη σκεφτείς, τώρα όχι μην πεις, μοιάζει η νύχτα σαν να ‘ναι γιορτή, στο μυαλό μου εσύ και τ’ αστέρια βροχή, είμαι η θάλασσα κι είσαι η ακτή…»

Το επίσημο music video του τραγουδιού γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ειδυλλιακό τοπίο, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μαγνητίζει τα βλέμματα με τη δυναμική παρουσία της.

Δυναμώστε την ένταση και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς του νέου hit single της Ειρήνης Παπαδοπούλου που θα βάλει… «γκολ στην καρδιά».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 Πηγή : hit-channel.com