Τι θα δούμε το Σάββατο 3/12 στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεωνόρα Ζουγανέληκαι ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντιούνται σε μία… μουσική σύνοδο κορυφής.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 22.00 θα πουν όλοι μαζί «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε μια ξεχωριστή βραδιά με ιδιαίτερες στιγμές. Στο πλατό της εκπομπής μοιράζονται την κοινή αγάπη για το καλό τραγούδι και ερμηνεύουν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια τους, αλλά και άλλα, αγαπημένα και διαχρονικά.

Στο μουσικό μέρος συμμετέχουν οι: Σταύρος Λογαρίδης, Σταύρος Σιόλας, Σοφία Κουρτίδου και Ίντρα Κέιν.

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Σταμάτης Φασουλής, Βέρα Κρούσκα, Λένα Αρώνη, Νίκος Σούλης, Ανδρέας Κατσιγιάννης και Λίνα Δημοπούλου.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου Αθηνών οι οποίοι σιγοτραγουδούν παρέα με τους υπόλοιπους καλεσμένους και προσθέτουν μια διαφορετική νότα στην εκπομπή.

Στις κορυφαίες στιγμές της εκπομπής η ερμηνεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Γιάννη Ζουγανέλη στο «Φλασάκι» του αγαπημένου τους φίλου Σάκη Μπουλά, αλλά και όταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα ερμηνεύουν μοναδικά το τραγούδι «Απ’ το παράθυρό σου» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στα highlights της βραδιάς το ιδιαίτερο ντουέτο του πάντα απρόβλεπτου και ανατρεπτικού Γιάννη Ζουγανέλη με την Σοφία Κουρτίδου στο «Δελτίο», αλλά και όταν ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά μαζί με τον Σταύρο Σιόλα «Τα διόδια» και το «Κάθε φορά».

igeimas

igeimas-2

igeimas-3

igeimas-4

Πηγή: tralala.gr