Τι κι αν έκανε δύο παιδιά: Η φωτο επώνυμης Κύπριας με μπικίνι δείχνει τη γράμμωση του κορμιού της σε άλλο level

Τι κι αν έχει κάνει δύο παιδιά, τι κι αν διανύει το 37ο έτος της ηλικίας της είναι μία γυναίκα με απίστευτη γράμμωση στο κορμί της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετές για να σε αφήσουν άφωνη. Το δικό της σώμα έχει πιο αθλητικές αναλογίες και φαίνεται να έχει πολύ μικρό ποσοστό λίπους, όπως ακριβώς θα έκαναν και οι πιο επαγγελματίες στον αθλητισμό.

Στο προφίλ της την έχουμε δει πολλές φορές με πιο αθλητικά ρούχα που αποκαλύπτουν τη γράμμωση που έχει επιτύχει σε όλες τις μυϊκές ομάδες του κορμιού της και, μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να μοιραστεί και τις ασκήσεις που κάνει για να έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Έτσι, όταν βλέπουμε την Σοφία Καρβέλα με μαγιό, μπορούμε να φανταστούμε τις ώρες που έχει αφιερώσει στη γυμναστική, αφού αυτός ο βαθμός γράμμωσης θέλει πολύ μεγάλο κόπο για να επιτευχθεί.

Πριν από μερικές ώρες, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανέβασε μία φωτογραφία με μπικίνι και το κορμί της έχει φτάσει σε άλλα level. Απ’ όπου και να το πιάσεις, σε όποια μυϊκή ομάδα και να εστιάσεις, είναι εμφανές ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες ασκήσεις για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Πηγή: queen.gr