Τι είπε πάλι αυτός! Οι δηλώσεις του Βαλάντη για την παχυσαρκία που εξόργισαν Σκορδά και Ηλιάκη


Μια αναφορά του Βαλάντη στην παχυσαρκία «έβγαλε από τα ρούχα» τους την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Ηλιάκη. Για το ευαίσθητο αυτό θέμα μίλησε σε συνέντευξή του στον Θέμο Αναστασιάδη και στο «Όλα Πρώτη Φορά» ο Βαλάντης και οι δηλώσεις του θεωρήθηκαν από τους περισσότερους ότι είχαν… έλλειψη ευαισθησίας.

«Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει 40 κιλά ως έγκυος ξεφεύγει. Μου αρέσει ένας άνθρωπος να είναι αδύνατος. Το θεωρώ υγεία. Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος, τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή και ίσως χειρότερο», δήλωσε ο τραγουδιστής και τις δηλώσεις αυτές σχολίασε θυμωμένη η Φαίη Σκορδά.

«Σε κάποια σοβαρά ζητήματα όπως είναι η παχυσαρκία δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. Παχύσαρκος είναι κάποιος που έχει πάρα πολλά κιλά και του δημιουργούνται θέματα υγείας. Όχι όμως όταν γνωρίζεις κάποια και μετά έχει αλλάξει… Επειδή τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Με δουλεύετε; Μίλησε για εγκυμονούσες και για τις συντρόφους που μπορεί να έχει αλλάξει η εξωτερική εμφάνιση», ανέφερε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τη δήλωση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».

«Οπότε αν ο Βαλάντης επανέλθει στο τραγούδι και ξανακάνει καριέρα, θα απαγορεύεται να έχει θαυμάστριες λίγο γεματούλες! Συγγνώμη αλλά κάνει και μία δουλειά! Όλες εμείς που έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω να μην τον ακούμε τον Βαλάντη! Μια χαρά! Εγώ δεν τον ακούω έτσι κι αλλιώς! Με σεκιούριτι θα κυκλοφορώ ε; Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βρει μια μάσκα και λέει: “Εντάξει εγώ λέω την αλήθεια και άμα αρέσει. Κάτσε ρε φίλε, όταν είσαι με την παρέα σου να την πεις την αλήθεια. Ο Θέμος γιατί δεν του απάντησε;» αναρωτήθηκε Μαρία Ηλιάκη.

 

Πηγή: vipnews.gr