«Τι δεν καταλαβαίνεις;» – Σύντομα κοντά μας το νέο video clip της Μάρως Λύτρα! (Teaser)


Η ανατρεπτική Μάρω Λύτρα έπειτα από την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Τι δεν καταλαβαίνεις” το οποίο μετρώντας μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας, απέσπασε δυνατά σχόλια και αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο που ανυπομονούσε την μεγάλη της επιστροφή στο μουσικό πεδίο, επιστρέφει με το teaser του νέου της video clip για το ομώνυμο single και σίγουρα θα μας ταρακουνήσει για τα καλά.

Βλέποντας τα πρώτα πλάνα από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε, διακρίνουμε την τραγουδίστρια μέσα σε ένα αμάξι, κρατώντας ένα μαχαίρι, έτοιμη να να μας παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό από τις μέχρι τώρα δουλειές της.

Στα τελευταία λεπτά , η τραγουδίστρια περιπλανιέται μόνη της στον δρόμο, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο, περιγράφωντας μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο το πως δύο άνθρωποι καταφέρνουν να μην είναι πλέον μαζί στην ζωή, βάζοντας την δική της ξεχωριστή υπογραφή σε όλο αυτό.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογραφει ο Νίκος Τασιόπουλος, τους στίχους ο Σταύρος Ζαχαρίας ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφει η Butchy Bunny Productions.