Η θρυλική «Ζίνα» επιστρέφει και θα είναι λεσβία! (Videos)


Σύμφωνα με τον βρετανικό «Independent», η αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του ’90, «Ζίνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου» («Xena: Warrior Princess») επανέρχεται με νέα επεισόδια από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Όσοι παρακολουθούσαν τη σειρά θα θυμούνται πως η ατρόμητη Ζίνα (Λούσι Λόουλες) είχε πάντα στο πλευρό της την πιστή φίλη της, Γαβριέλα (Ριν Ο’ Κόνορ) που μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Η Γαβριέλα ξεκίνησε ως μια αθώα και φοβισμένη παρθένα για να γίνει στην πορεία τρανή πολεμίστρια, πριγκίπισσα των Αμαζόνων και στην πορεία βασίλισσά τους.

Η αγάπη που συνέδεε τις δύο αχώριστες γυναίκες ήταν υπερβολικά παθιασμένη, σε βαθμό «παρεξηγήσεως» αλλά μέχρι εκεί, τουλάχιστον επί της οθόνης…

Για τη νέα «Ζίνα» ο παραγωγός της σειράς, ο Javier Grillo-Marxuach ήταν αποκαλυπτικός:

«Η (νέα) “Ζίνα” θα είναι μια πολύ διαφορετική σειρά, φτιαγμένη για πολύ διαφορετικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να επαναφέρουμε τη “Ζίνα” αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως μια σχέση που μπορούσε να αποτυπωθεί μόνο εμμέσως κατά την πρώτη εκτέλεση της σειράς στα 90s. Θα παρουσιάζει επίσης τον τρόπο που βλέπω εγώ τον κόσμο -σύμφωνα με όσα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου αυτή τη στιγμή- και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μάθετε τι τρόπος είναι αυτός, αν ψάξετε λίγο».

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια Lucy Lawless το 2003, στο Lesbian News ήταν ομοφυλόφιλη.

Αναπόφευκτη λοιπόν η ολοφάνερη πλέον λεσβιακή επιστροφή της!

 

Πηγή: ogdoo.gr