Θωμαή Απέργη | Το δημόσιο ξέσπασμα της στο instagram!





Τι συνέβη;

Τα social media τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό καθώς πολλοί διατηρώντας την ανωνυμία τους σχολιάζουν και πολλές φορές προσβάλλουν τους άλλους.

Ανάμεσα τους και η Θωμαή Απέργη που με αφορμή τα σχόλια που διάβασε στο twitter για τη Όλγα Φαρμάκη που αυτό το διάστημα συμμετέχει στο Survivor. Η τραγουδίστρια αντέδρασε ανεβάζοντας μία φωτογραφία και ένα σχόλιο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Κρίμα στην Ελλάδα του 2018, με την έξαρση των social media, και την ανωνυμία πίσω από τέτοιου είδους μνησίκακα σχόλια να ασκείται τέτοιου είδους σχολιασμός από γυναίκες προς γυναίκες. Στην Ελλάδα του 2018 που οι γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος είναι πια αυτοδύναμες, ανεξάρτητες, με μια παιδεία που δεν συνάδει προφανώς με αυτόν τον κακεντρεχή σχολιασμό. Προσωπικά, θα ήθελα όλες οι γυναίκες να είμαστε μια γροθιά, όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε, όλες έχουμε σπυράκια, κυτταρίτιδα, μαύρους κύκλους και τα συναφή. Την @olgafarmaki τη γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά και έχω εκλάβει βάσει της συναισθηματικής νοημοσύνης μου οτι πρόκειται για ένα αγνό και καλοκάγαθο πλάσμα. Αφορμώμαι λοιπόν από τα σχόλια αυτά για να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αυτή την ανωνυμία που αφειδώς δίνουν τα social media για να πληγώσουν ανθρώπους. Θα ήθελα, αν ήταν στο χέρι μου να μειωθεί όλο αυτό γιατι έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. ΑLL WE NEED IS LOVE. —————————————————————————— Η μεγαλύτερη και βασικότερη ευχή μου είναι σε μια εποχή που η Οριστική και η Προστακτική έχουν τον πρώτο λόγο να βάλουμε στη ζωή μας την Ευκτική.

A post shared by THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) on