Θοδωρής Μαραντίνης – «Το φλερτ θαυμαστών με έχει φέρει σε δύσκολη θέση»


Τη φαντασίωσή του αποκάλυψε ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ ταυτόχρονα ανάφερε ότι θαυμαστής τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

«Στην Ελλάδα τη φαντασίωσή μου την κατέκτησα, οπότε θα πρέπει να επεκταθώ στο εξωτερικό… η Αντριάνα Λίμα», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θέμη Γεωργαντά και στο «Πρωινό».

Στην ίδια εκπομπή δήλωσε ότι θαυμαστής και θαυμάστρια τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έχει φέρε σε δύσκολη θέση και θαυμάστρια και θαυμαστής. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν στα πλαίσια του χιούμορ που τείνει να είναι κάπως γλυκό. Όταν πέρασε τη “γραμμή” αναγκάστηκα και εγώ να περάσω τη γραμμή και να το φέρω πάλι σε τάξη».

Τέλος, ο κριτής του Χ Factor μίλησε για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και ξεχώρισε εκείνη με την Έλενα Παπαρίζου… «Με την Έλενα Παπαρίζου έχουμε περάσει πάρα πάρα πολύ ωραία. Αρνητική συνεργασία δεν έχω, αλλά νομίζω ότι με τα «μεγάλα» ονόματα ποτέ δεν περνάς πολύ καλά. Γιατί όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν κάποιες ανασφάλειες, έχουν ανθρώπους γύρω τους που σκέφτονται πιο στενόμυαλα και δεν βλέπουν το πιο ευρύ φάσμα. Δεν είναι πάντα πολύ ευχάριστο, ιδίως για ένα γκρουπ που είμαστε πιο χαλαροί, πιο κεφάτοι και ακομπλεξάριστοι».

 

Πηγή: vipnews.gr