Θοδωρής Μαραντίνης | Δίνει καθημερινά διαδικτυακές συναυλίες μέσω Instagram!


Ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλοντας να στηρίξει την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» θα δίνει καθημερινά διαδικτυακές συναυλίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο frontman των Onirama μίλησε στην «Φωλιά των Κου-Κου» και είπε πως βρήκε αυτόν τον δημιουργικό τρόπο για να έρθει σε επαφή με τον κόσμο. Έτσι, δίνει ραντεβού με όλους τους φίλους του στο Instagram κάθε μέρα στις 18:00. Μάλιστα, θα δέχεται και παραγγελιές από τους θαυμαστές του.

«Με το που ανακοινώθηκε αυτό το πράγμα, είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε οργανωμένα, να κάνουμε κάποια live ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να συνευρεθούμε. Οπότε, η σκέψη πήγε στο επόμενο επίπεδο και για να μη βαριέμαι και εγώ, να μην τρελαθώ, είναι μία καλή λύση να δώσω ένα ραντεβού με όλους τους φίλους στο instagram κάθε μέρα κατά τις 18:00. Πρέπει να βρούμε δημιουργικούς τρόπους να μην χάσουμε την επαφή, να μην μας πάρει από κάτω και να πάρουμε δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Πηγή : tralala.gr