Θοδωρής Φέρρης: Δεν θα συμμετείχα στο YFSF

Είναι νέος στο χώρο της μουσικής αλλά πολλά υποσχόμενος.  Δεν φαντάστηκε ποτέ τον εαυτό του να κάνει κάτι άλλο από το να υπηρετεί τη μουσική.

Τον τελευταίο καιρό σε ακούμε να δηλώνεις μέσα από τα ραδιόφωνα  και την τηλεόραση «έτσι απλά» ; Μίλησε μας λίγο για αυτές σου τες δηλώσεις.

Το «έτσι απλά» είναι το νέο μου κομμάτι  και αγαπήθηκε από τον κόσμο ,όπως το αγάπησα κι εγώ απ την πρώτη στιγμή. Είναι ένα τραγούδι που μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι ακόμα στον χώρο της μουσικής. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ …

Αυτό το διάστημα «άκουσα» εμφανίζεσαι και σε κάποιο νυκτερινό κέντρο …

Εμφανιζόμουν με τον Σάκη Ρουβα, στο ESTATE .Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αύτη την συνεργασία, ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να εχω ,σε αυτη την φάση της ζωής μου.

Πιστεύεις ότι χωράει η ειλικρίνεια στο χώρο της μουσικής και της νυκτερινής διασκέδασης;

Ο μονός τρόπος για να υπάρξει αληθινή επιτυχία, είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε μη ειλικρινές, χάνεται στον χρόνο. Όχι μόνο στον δικό μας χώρο άλλα σε όλους τους τομείς. Ακόμα και μια μεγάλη καριέρα χρισμένη σε ψέματα, στο τέλος θα φέρει θλίψη. Όντως υπάρχει στον χώρο μας υποκρισία. Χωράει όμως και η ειλικρινά, και αύτη είναι που μένει στον χρόνο.

260214204036_6791

Αν δεν γινόσουν τραγουδιστής τι θα έκανες , που και πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου;

Έχω μεγαλώσει μέσα σε οικογένεια μουσικών και τραγουδιστών. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο απ’τα παιδικά μου χρόνια ,πάρα μόνο μουσική.  Κατά συνέπεια, δεν είχα καν την ευκαιρία να διαλέξω ή να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω…

Ποιες κοπέλες έχουν θέση δίπλα σου;

Σε αυτήν την φάση της ζωής μου, απολαμβάνω τον εαυτό μου. Δεν  σκέπτομαι τίποτα τέτοιο. Οι σχέσεις και ο έρωτας έχουν γίνει δύσκολες . Αύτη την περίοδο τα αισθηματικά ζητήματα ,είναι σε τελευταία μοίρα.

Ποιο είναι σημαντικότερο για εσένα οι στίχοι ή η μουσική σε κάποιο τραγούδι;

Λίγο περισσότερο δίνω βάση στη μουσική , παρόλα  αυτά προσπαθώ να τα ισορροπήσω γιατί είναι λάθος μου να δίνω σημασία μόνο στο ένα από αυτά. Ο στίχος  ντύνει τη μουσική και αντιστρόφως. Έχουν και τα δυο την ίδια  ευθύνη για να γεννηθεί κάτι όμορφο !

11010288_378497459009932_4062593780955418920_n

Απέρριψες ποτέ κάποιο κομμάτι γιατί δεν σου άρεσε;

Πολλά !Γι αυτό και καθυστερώ τόσο πολύ την κυκλοφορία νέων τραγουδιών!

Κάποιοι συνάδελφοι σου συμμετέχουν στο YFSF . Εσύ θα συμμετείχες σε ένα τέτοιο σόου;

Δεν θα συμμετείχα για πολλούς λόγους. Είναι τελείως εκτός απ την δική μου άποψη για την δουλειά.

Τσακώνεσαι εύκολα , δίνεις και ξύλο;

Δεν τσακώνομαι εύκολα, θα έλεγα ότι είμαι φιλήσυχος!

Πως ένιωσες όταν άκουσες για πρώτη φορά το τραγούδι σου στο ραδιόφωνο;

Μεγάλη χαρά! Σα να άκουγα έναν άλλον τραγουδιστή! Είναι πράγματι μια απ τις στιγμές χαράς  σε αυτό το επάγγελμα!

Ποια τα σχέδια σου για το καλοκαίρι;

Απ’ την αρχή του καλοκαιριού είμαι στο ESTATE . Από κει και περαθώ προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο τον Αυγουστίνο χειμώνας αναμένεται δύσκολος για όλους.