Θεοδωρίδου – Αργυρός: Το video clip του «Λάθος Μου» είναι γεγονός

Το «Λάθος Μου» αποκτά μορφή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός οπτικοποιούν το ντουέτο της χρονιάς.

Μία εντελώς απροσδόκητη έκπληξη αποκαλύφθηκε όταν ανακοινώθηκε πως δύο ιδιαίτερα αγαπημένοι καλλιτέχνες διασταυρώνονται για πρώτη φορά δισκογραφικά, ώστε να μας χαρίσουν απλόχερα ένα υπέροχο ντουέτο.

Ο καρπός της συνεργασίας τους είναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή δημιουργικής ανταλλαγής,  μία σπάνια μουσική συνύπαρξη που ενώνει δύο ξεχωριστές γενιές κορυφαίων τραγουδιστών.

Το «Λάθος Μου» είναι ένα λαϊκό τραγούδι στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου με νοσταλγική διάθεση και με έντονο το σημάδι από τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τη μουσική υπογράφει ιδιοχείρως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία από τις επιλεγμένες στιγμές που παρουσιάζει το ταλέντο του ως δημιουργός. Οι στίχοι ανήκουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στο Λευτέρη Κιντάτο, δημιουργό των επιτυχιών «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά».

Ενδεικτικό της μεγάλης προσμονής από το κοινό για την κυκλοφορία του «Λάθος Μου» είναι το γεγονός ότι εκτινάχθηκε στις πρώτες θέσεις του ελληνικού iTunes αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο. Επίσης, το lyric video βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις του YouTube έχοντας προβληθεί πάνω από 413.000 φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο Sierra.

Στη μουσική έκπληξη της σεζόν δίνει μορφή ένα κράμα σκηνών από in-studio ηχογραφήσεις και παρασκηνιακές στιγμές. Μέσα από τα πλάνα παίρνουμε γεύση από τις ηχογραφήσεις για τη μεγάλη συνεργασία.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Γιάννης Δημολίτσας, δημιουργώντας μία επιβλητική ατμόσφαιρα που ρίχνει όλο το βάρος τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο επιτυχημένων καλλιτεχνών και τις αφήνει να αναδειχθούν.

Το ντουέτο της χρονιάς κυκλοφορεί από τη Heaven Music και την Panik Platinum.

[ot-video][/ot-video]

Το «Λάθος Μου» αποτελεί το μοναδικό ντουέτο που θα συναντήσουμε στο νέο δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία θα κυκλοφορήσει εντός του Απριλίου από τη Heaven Music.

Επίσης, θα περιλαμβάνεται στο καινούριο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού που αναμένεται να γίνει πραγματικότητα το Μάιο από την Panik Platinum.