Θέμης Παναγιωτίδης | Κυκλοφόρησε το νέο του video clip με πρωταγωνίστρια την Ναταλία Δραγούμη!

Η Ναταλία Δραγούμη χαρίζει μια συγκλονιστική ερμηνεία στο μοντέρνο video clip του ταλαντούχου τραγουδοποιού από τη Θεσσαλονίκη!

Ο νεαρός και ανερχόμενος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη Θέμης Παναγιωτίδης, έχοντας ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του στο λαϊκό τραγούδι κερδίζοντας παντού τις εντυπώσεις στα ξεσηκωτικά live του, κυκλοφορεί σήμερα το πανέμορφο video clip για το νέο του τραγούδι ¨Δεν Είναι Απλό«, με τη συμμετοχή-έκπληξη της Ναταλίας Δραγούμη, η οποία ερμηνεύει διαπεραστικά έναν συγκινητικό μονόλογο στην αρχή και στο τέλος.

Το σενάριο του video clip που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος περιγράφει το ερωτικό στόρι του Θέμη με μια κοπέλα που, αν και του λέει το «σ’αγαπώ», δεν έχει ακόμη κατασταλάξει στις προτιμήσεις της κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον πληγώσει βαθιά με απρόσμενη κατάληξη!

Το τραγούδι «Δεν Είναι Απλό» είναι μια σύνθεση του ίδιου του ταλαντούχου τραγουδοποιού Θέμη Παναγιωτίδη, σε στίχους όπως πάντα του γνωστού δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών Θάνου Παπανικολάου, ο οποίος εμπιστεύτηκε το ταλέντο του από την πρώτη στιγμή.

Το single του Θέμη Παναγιωτίδη «Δεν Είναι Απλό» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.