ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Το Πέταγμα του Ίωνα»


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Το Πέταγμα του Ίωνα»

ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

Το RED STAGE THEATRE /ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ, ανακοινώνει επιπρόσθετες παραστάσεις για τη νέα θεατρική σεζόν με τη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Το Πέταγμα του Ίωνα».

Παραστάσεις:

ΛΕΜΕΣΟΣ
8 Οκτωβρίου Θέατρο Πολεμιδιών Κυριακή 11:30πμ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
22 Οκτωβρίου ArTos House Κυριακή 10:30πμ

19 Νοεμβρίου Θεατράκι ΡΙΚ Κυριακή 10:30πμ

10 Δεκεμβρίου Θεατράκι ΡΙΚ Κυριακή 10:30πμ

16 Δεκεμβρίου Θεατράκι ΡΙΚ Σάββατο 4:00μμ

Μια παράσταση για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά!! Η παράσταση, φτιαγμένη  πάντα με μεράκι και αγάπη, βρίθει νοημάτων με τα παιδιά να μαθαίνουν αβίαστα πολλά και χρήσιμα για τις αξίες της ζωής!

Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες των ηθοποιών, με χιούμορ αλλά και συγκίνηση, με τραγούδια και χορό, με υπέροχα κοουστούμια, αλλά κυρίως με την όμορφη ιστορία του Ίωνα, αποτελούν μια παράσταση που  δεν πρέπει να τη χάσετε!

Εισιτήρια https://www.more.com/en/tickets/theater/children/to-petagma-tou-iona/

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ένα νεογέννητο παπιοχηνάκι, ο Ίωνας, όμορφος, όπως όλα τα πουλιά και τα παιδιά, έξυπνος και χαρούμενος, μαθαίνει όλα όσα έχει να του διδάξει η μαμά του, και ανακαλύπτει το ταλέντο του.

Μεγαλώνοντας, αντιμετωπίζει μια άτυχη στιγμή, όταν χάνει τη μαμά του, την Ιώ Φτερωτού, σε μια καταιγίδα. Σε αυτή την καταιγίδα, έχει χτυπήσει το φτερό του, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Συνοδοιπόρος και φίλη πάντα δίπλα του η γλυκιά Ειρήνη, η Καρδερίνα. Όταν ο Ίωνας γίνεται καλά πρέπει να κάνει κάτι για να ζήσει. Αρχίζει να παίζει μουσική και γίνεται πολύ γνωστός μέσα απ’ τα τραγούδια του. Μα δεν σταματάει να ψάχνει τη μαμά του. Χωρίς αυτήν ούτε η αναγνωρισημότητα ούτε τα χρήματα που έχει κερδίσει του δίνουν χαρά. Είναι σίγουρος, και ελπίζει πως κάποιο τραγούδι του θα φτάσει στ’ αυτιά της…

Το σενάριο είναι της Νάνσυ Σπετσιώτη σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της Ελένης Οδυσσέως. Στίχοι Νάνσυ Σπετσιώτη και Ελένη Οδυσσέως, και μουσική Νίκου Παπαδόπουλου. Χορογραφίες Γιώργος Οδυσσέως, Backdrop Art Ιάκωβος Λοίζου, Κοστούμια και κατασκευές Μικαέλλα Κάσινου.

Εισιτήρια , www.more.com

Είσοδος €10 &€12

Για επικοινωνία τηλέφωνο 7000 28 29

Εισιτήρια https://www.more.com/en/tickets/theater/children/to-petagma-tou-iona/