Θάνος Καλλίρης: Επική εισβολή στο πλατό – Απένειμε στη Ναταλία Γερμανού… δίπλωμα αποφοίτησης από το ΙΕΚ τουΈνας ιδιαίτερος καλεσμένος που ήρθε πολύ οργανωμένος, βρέθηκε στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται”! Ο Θάνος Καλλίρης μπήκε στο πλατό λοιπόν, κρατώντας το… δίπλωμα αποφοίτησης της Ναταλίας Γερμανού από το ΙΕΚ Καλλίρης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε χιούμορ με όσα είχε πει η Ναταλία αλλά και ο ίδιος και έγιναν viral!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Καλλίρης,  βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και όταν ρωτήθηκε αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Η ατάκα βέβαια δεν έμεινε αναπάντητη από τη Ναταλία Γερμανού η οποία είχε πει μέσα από την εκπομπή της: “Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα”

Σήμερα ο Θάνος Καλλίρης έφτασε στο πλατό κρατώντας το δίπλωμα της Ναταλίας από τα ΙΕΚ Καλλίρης! Σύμφωνα με το δίπλωμα, η παρουσιάστρια φοίτησε 5,5 χρόνια με βαθμό “Καλύτερα δε γίνεται και διαγωγή… κοσμία”.

Πηγή : tlife.gr