«Θα Στο Φωνάζω Δυνατά» Το νέο τραγούδι της Αμυμώνης Στίχοι: Μαρία Φραγκουδάκη – Μουσική: Αλέξανδρος Ιακώβου


Η Μαρία Φραγκουδάκη και ο Αλέξανδρος Ιακώβου έρχονται γεμάτοι έμπνευση και δημιουργικότητα και ενώνουν το ταλέντο τους για να δώσουν φωνή στα παιδιά της Αμυμώνης.

Το τραγούδι «Θα Στο Φωνάζω Δυνατά», που κυκλοφορεί σήμερα από την Panik Oxygen, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το δίσκο «Θα Σ’ Αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης», που έγινε χρυσός.

Τους στίχους εμπνεύστηκε η Μαρία Φραγκουδάκη, μετά τη γνωριμία της με τα παιδιά της Αμυμώνης και θέλοντας να φέρει τη μουσική ξανά στην καθημερινότητά τους. Τη μουσική έγραψε ο Αλέξανδρος Ιακώβου και το τραγούδι ηχογραφήθηκε τον Μάιο του 2023 με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας.

Η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει στο πλαίσιο μιας μεγάλης συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Σαββοπούλου και τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην Αμυμώνη, που φέτος κλείνει 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Όλοι οι συντελεστές που συνέβαλλαν στη δημιουργία του νέου τραγουδιού συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με πολλή αγάπη και τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να στηρίξουν το έργο της Αμυμώνης.

Λίγα λόγια για την Αμυμώνη
Η Αμυμώνη είναι ο μόνος πανελλήνιος φορέας που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με οπτική αναπηρία και πρόσθετες αναπηρίες. Από το 1993 παρέχει σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, έχοντας στηρίξει πάνω από 500 παιδιά και οικογένειες, μέσα από τις δομές της (Πρώιμη Παρέμβαση, Κέντρο Ημέρας «Ίριδα», Ξενώνας «Πολίχνη», Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη»). Περισσότερες πληροφορίες: Χριστίνα Μορφογένη, τηλ. 6936000893, email: cmorfogeni@amimoni.gr

Βρείτε τα «Θα Στο Φωνάζω Δυνατά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Δείτε το video: