«Θα Γυρίσεις» – Αυτό είναι το νέο video clip των Πλέγμα!


Oι Πλέγμα το συγκρότημα που με τα τραγούδια τους πρόσθεσε μια άλλη νότα και γεύση σε αυτόν τον χώρο, έπειτα απο τις τελευταίες τους κυκλοφορίες “Για σένα άλλαξα θεό” και την πιο πρόσφατη τους συνεργασία με την μοναδική Γλυκερία στο τραγούδι “Αστεία Όνειρα”, επιστρέφουν δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τους videoclip για το ομώνυμο τους single “Θα Γυρίσεις“.

Ένα πολύ ιδιαίτερο και μελωδικό τραγούδι παίρνει επιτέλους την δική του εικόνα, στημένο σε ένα προάυλιο με δύο καρέκλες να βρίσκονται η μία απέναντι απο την άλλη, με τους παρευρισκόμενους να πηγαίνουν και να έρχονται, θέλοντας να δείξουν ότι όλα πάνε και έρχονται μέσα σε μία σχέση και όταν ο άλλος τελικά επιστρέψει στην δική του θέση, θα είναι όλα όπως παλιά.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ταξιδεύουμε και εμείς σε γλυκόπικρες αναμνήσεις οι οποίες ήρθαν και έφυγαν απο την ζωή μας αλλά ποτέ δεν φύγανε απο το μυαλό μας και την καρδιά μας. Την μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Παντελής Κυραμαργιός ενώ την σκηνοθεσία του νέου videoclip υπογράφει η ομάδα “Ιδέα” αποτελούμενη απο τους Κώστα Γάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Το νέο videoclip κυκλοφορεί μέσα απο την Panik Platinum.