Θα δεις τον πρώην σου; Πως να τον προσεγγίσεις, βάσει ζωδίου…


Μία έντονη επιθυμία σε κυριεύει – έτσι απλά – να τον ξαναβρείς. Θέλεις να τον αναζητήσεις, να περάσεις μια βόλτα με το αυτοκίνητο στα μέρη που συχνάζει ή να τον πετύχεις online στο facebook, και βέβαια εύχεσαι όταν τον βρεις να φαίνεται πως συνέβη εντελώς τυχαία!

Ειδικά σήμερα, με τους πολυάριθμους τρόπους κοινωνικής δικτύωσης για να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον πρώην σου, η επαναπροσέγγιση είναι ένας πειρασμός στον οποίο όλοι ενδίδουμε συχνά…

Τι ζώδιο είναι ο πρώην σου; Παραθέτουμε μερικές προτάσεις σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να τον ξαναπροσεγγίσεις.

Κριός
Να είσαι ευθύς απέναντι του. Ο Κριός θέλει να ξέρει τι θέλεις και γιατί. Αν είσαι ειλικρινής, ο Κριός θα το αισθανθεί και θα ανταποκριθεί με ευγένεια.

Ταύρος
Δείξε ποια είσαι και … τι έκανες από την τελευταία επικοινωνία μέχρι σήμερα. Ο Ταύρος δεν μπορεί να αντισταθεί, θέλει να ξέρει όλα τα κατορθώματά σου – προσθέτει στο σεξαπίλ σου!

Δίδυμοι
Πες το με στυλ. Να είσαι αστεία και χαρούμενη. Ο Δίδυμος λατρεύει να θυμάται την εύγλωττη και έξυπνη φίλη από το παρελθόν.

Καρκίνος
Πήγαινε τον μια με το καλό και μια με το άγριο. Ο Καρκίνος είναι ο τέλειος συνδυασμός σκληρού και μαλακού και πάντα θυμάται μια αγάπη και θέλει να την ξαναζήσει με τα ίδια δεδομένα.

Λέων
Κάνε λίγη προσπάθεια. Ως ζώδιο της επίδειξης, ο Λέων θέλει να ξέρει ότι ασχολήθηκες αρκετά για να τον ξαναβρείς, έτσι ώστε να του δημιουργήσεις μία αναταραχή από την επανένωση σας.

Παρθένος
Ανέφερε του μια λεπτομέρεια. Ο Παρθένος εκτιμά και συγκινείται από τα μικρά εκείνα πράγματα που θυμάσαι από τη σχέση σας.

Ζυγός
Να του αναφέρεις έναν κοινό φίλο. Ο Ζυγός ενδιαφέρεται πάντα για το κοινωνικό σύνολο, τη διπλωματία και το κοινό καλό.

Σκορπιός
Να είσαι ειλικρινής και να μην κρύψεις τα συναισθήματα σου. Ο Σκορπιός εκτιμά το χιούμορ αυτοσαρκασμού. Θα χρειαστείς κουράγιο για να του πεις τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως είναι.

Τοξότης
Προκάλεσε τον και μην ενδώσεις με την πρώτη. Αυτό το ζώδιο θέλει πάντα να αποκτήσει αυτό που δεν έχει, γι αυτό παίξε το παιχνίδι του!

Αιγόκερως
Γίνε προκλητική. Ο Αιγόκερως, το ζώδιο της κατάκτησης, γενικά θέλει να γνωρίζει ποιος είναι ο στόχος σου. Πες του λοιπόν με απλά λόγια τι ζητάς από αυτόν.

Υδροχόος
Πες απλά με χιουμοριστικό ύφος «Γεια, με θυμάσαι;» Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις. Θα θυμηθεί τον καλό σου εαυτό και τις ευχάριστες στιγμές που ζήσατε μαζί.

Ιχθείς
Παίξε με το μυαλό του. Δεδομένου ότι οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ψυχών, μπορεί η συνάντηση να φανεί αρχικά σαν κόλαση του Άδη, που ωστόσο στο τέλος θα κυλήσει ομαλά.

 

Πηγή: newsnowgrc.eu