ΤΕΠΑΚ/Έκθεση τελειόφοιτων CUT OUT 2023


Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), διοργανώνει για άλλη μια φορά την ετήσια έκθεση τελειόφοιτων CUT OUT 2023.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2023, ανοίγοντας τις πόρτες της στην Πανεπιστημιακή κοινότητα, τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

Η θεματική της φετινής έκθεσης, βασίζεται στη διαδικασία σχεδιασμού (Design Process). Εστιάζει στο παρασκήνιο, στις «αποτυχημένες», «απορριφθείσες» ιδέες που εντοπίζονται σε σκόρπια χαρτιά, σε στοίβες υλικών, σε μπλεγμένα ηλεκτρονικά, arduinos και στο δημιουργικό χάος που κρύβεται πίσω από μια σχεδιαστική πρόταση.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην έκθεση μας για να δείτε, να περιηγηθείτε και να εκτιμήσετε μαζί μας όλα όσα βρίσκονται στο παρασκήνιο και συμβάλλουν στη δημιουργία των έργων μας.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στις 18:00, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 18:00–22:00.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των πρωτευσάντων φοιτητών/τριών της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Η έκθεση φέτος φιλοξενείται στο Εργαστήριο Τέχνης & Σχεδιασμού (REX), στο Εργαστήριο Γραφιστικής (ΕΓΡΑ) και στο Εργαστήριο Φωτογραφίας (Blue Pearl) της Πλατείας Ηρώων, στη Λεμεσό.

www.cut.ac.cy | Τηλ.: +357 2500 2409 | Ηλ. ∆ιεύθυνση: PublicRelations@cut.ac.cy

Facebook: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | Twitter: CyprusUniversityTech @CyUniTech

Instagram: cyprusuniversitytechnology | YouTube: Cyprus University Technology