«Τελείωσα, δεν κάνω το show» – Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Bieber;


Ο Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber, ο οποίος έκανε μια επιστροφή στα ευρωπαϊκά μουσικά με αφετηρία τα 2015 MTV EMA στο Μιλάνο την Κυριακή, ακυρωσε απότομα μία συναυλία του στο Όσλο το βράδυ της Πέμπτης μετά από ένα τραγούδι.
Ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός στα 13 και έγινε ένα παγκόσμιο pop φαινόμενο, κέρδισε πέντε βραβεία στο Μιλάνο, συμπεριλαμβανομένων καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη και καλύτερης εμφάνισης.

Τον επόμενο μήνα ο Bieber πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ μετά από τρία χρόνια – μια εποχή κατά την οποία η κακή συμπεριφορά εκτός σκηνής κινδύνευσε να πλήξει τη family-friendly teen εικόνα του.

“Τελείωσα! Δεν κάνω το show!”, είπε στο κοινό του, γνωστοί ως “Beliebers”, διαμαρτυρόμενος ότι δεν τον ακούν, ενώ προσπαθούσε να σκουπίσει νερό που είχε χυθεί στη σκηνή και οι οπαδοί του άρπαζαν τα χέρια και τα πόδια του.

bieber_anger

“Δυστυχώς αυτή είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα, μεγάλες μέρες χωρίς ύπνο, ενώ χρειάζεται να είσαι συνέχεια «on»” Είπε αργότερα σε μια ανάρτηση στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη.

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβεί αυτό, αλλά επέλεξα να διακόψω το show αφού οι άνθρωποι στην πρώτη σειρά ήταν επιθετικοί.”

“Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν από πού προέρχομαι, δεν μπορώ να χειριστώ πάντα τα πράγματα με το σωστό τρόπο, αλλά είμαι άνθρωπος και δουλεύω για να παίρνω την καλύτερη απόφαση.”

Το Ιδιωτικό τζετ του, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Όσλο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφήνοντας τους οπαδούς του καταρρακωμένους, και κάποιους με δάκρυα στα μάτια.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα Bieber έληξε απότομα μια συνέντευξη με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό 40 Principales, αφού εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου…

 

Πηγή: MTV Greece