Τελικά θα εμφανιστεί ή όχι η Madonna στην Eurovision;

Στον αέρα βρίσκεται η εμφάνιση της Madonna στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Κατά τις αρχές Απριλίου κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για την εμφάνιση της βασίλισσας της pop , Madonna στο Τελ Αβίβ και στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η είδηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αφού μαζί με την ανακοίνωση διέρρευσε και το υπέρογκο ποσό που θα έπαιρνε η τραγουδίστρια για την εμφάνιση της.

Ωστόσο τόσο οι eurofans όσο και η EBUέρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη ανατροπή αφού η ομάδα της Madonna δεν έστειλε ακόμα επιβεβαίωση για την εμφάνιση της. Λόγω αυτού, ο ο Εxecutive Supervisor της EBU, Jon Ola Sand, συγκάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου όπου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι άνθρωποι της EBU, δεν έχουμε επιβεβαιώσει ποτέ την παρουσία της Madonna στην Eurovision για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο υπογεγραμμένο με την ίδια ή με το team της. Και εφόσον δεν έχει συμβόλαιο, δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή… Είναι πολύ απλό, είμαστε σε τελικό στάδιο συζητήσεων αλλά αν δεν έχουμε συμβόλαιο αυτή την εβδομάδα, δεν θα ανέβει στη σκηνή.

Πηγή : Like.com.cy