Ταξίδι στον κόσμο της γαστρονομίας με το περιοδικό «KITCHEN by Akis Petretzikis» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ


Την περιπλάνηση τους στο χώρο της γαστρονομίας συνεχίζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με τη μηνιαία έκδοση του περιοδικού «KITCHEN by Akis Petretzikis», το οποίο στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων και όχι μόνο, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία τους με το δημοφιλή σεφ.

Το περιοδικό, θα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό γεύσης και ψυχαγωγίας που απευθύνεται στους λάτρεις του καλού φαγητού, σε όσους πειραματίζονται με την κουζίνα  και όχι μόνο. Σε κάθε τεύχος, ο Άκης θα παρουσιάζει δικές του, αποκλειστικές συνταγές, βασισμένες σε διάφορες κουζίνες ή μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Στην πλούσια θεματολογία του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: προτάσεις εξόδου (εστιατόρια και μπαρ), ταξιδιωτικά αφιερώματα εντός και εκτός Κύπρου, αφιερώματα με επίκεντρο τη γεύση, μαγειρικές συμβουλές, συνεντεύξεις από δημοφιλή πρόσωπα βασισμένες στις αγαπημένες τους γαστρονομικές συνήθειες, πρωτότυπες συνταγές για παιδικά γεύματα, διατροφικές συμβουλές και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

To «ΚΙΤCHEN by Akis Petretzikis», το οποίο επιμελείται το τμήμα εκδόσεων της εταιρείας επικοινωνίας Action Global Communications, θα είναι δίγλωσσο, γραμμένο στην ελληνική γλώσσα και μεταφρασμένο στην αγγλική.

Από τις αρχές Νοεμβρίου και κάθε μήνα θα μπορείτε να το βρείτε στα σταντ όλων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στην ειδική τιμή των €2. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφέρονται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που θα ανακοινώνονται ανά τακτά διαστήματα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου ανέφερε: «Έχουμε προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν ολοκληρωμένο οδηγό γαστρονομίας και ψυχαγωγίας με τη συμβολή φυσικά του Άκη, ο οποίος θα μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του στην κουζίνα  Θα θέλαμε λοιπόν να καλέσουμε το κοινό να στηρίξει αυτή μας την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.