Τάσος Θεοδώρου: Παντρεύεται το κορίτσι του!!!

Ερωτευμένος ο παρουσιαστής!

Ο Τάσος Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του με την σύντροφο του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ αποκάλυψε πως είναι πανέτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώ δεν δίστασε να ανφέρει ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στο εν λόγω περιοδικό:

«Αισθάνομαι όχι απλώς έτοιμος, αλλά… πανέτοιμος από την πρώτη κιόλας στιγμή που συνάντησα τη σύντροφό μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ντυθώ γαμπρός. Και… να ’μαι! Η βέρα για ’μένα συμβολίζει την ένωση δύο ανθρώπων που γίνονται ένα και πραγματικά με τη σύντροφό μου βρήκα το άλλο μου μισό. Με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος και αυτό είναι κάτι που θέλω να έχω στην υπόλοιπη ζωή μου. Να βλέπω στα μάτια της τη στήριξη, την αγάπη και την αποδοχή χωρίς να το ζητήσω. Όλα έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους…

 Θέλω να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια και να προχωρούμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τον άνθρωπό σου στα μάτια και να θέλεις να ζήσεις μαζί του μια ζωή. Και ναι, πιστεύω στο για πάντα…Το σίγουρο είναι ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά και αμέσως καταλαβαίνει τι έχω ή τι είναι αυτό που θέλω. Είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, με στηρίζει και με κατανοεί.

Είναι μια αγάπη μεταξύ ενηλίκων χωρίς ανόητες ζήλειες και παιδιάστικες συμπεριφορές. Μπορώ με απόλυτη ειλικρίνεια να σου πω ότι βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, κι όταν την κοιτάζω στα μάτια επιβεβαιώνομαι ακόμη περισσότερο. Με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι…».

Πηγή : ShowBiz