Τανιμανίδης – Μαυρίδης: «Ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον! Το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν…»

«Ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ».

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο e-daily, όσον αφορά τη δουλειά και τη φιλία, και προβλήθηκαν στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον πρώην κολλητό, συνεργάτη, φίλο του επιστήθιο, για τον Σάκη Τανιμανίδη. Είναι σποντάρα! Πρώτη φορά, για μένα, μιλάει τόσο σκληρά. Δηλαδή, λέει ότι η φιλία δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός. Όσοι ξέρουμε λίγο τα πράγματα εντός τηλεόρασης, ξέρουμε ότι το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν τι γίνεται με το World Party, που στην πορεία πήρε πολλή δημοσιότητα, που πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης…

Ο Τανιμανίδης λέει “θα κάνω το World Party”, δεν το δέχτηκε κανένα κανάλι και λέει “το χρηματοδοτώ, γίνομαι παραγωγός”, έτσι ξεκίνησε. Και παίρνει μαζί τον φίλο του από το τατουατζίδικο και τον κάνει παρουσιαστή. Όταν αυτό κάνει επιτυχία, για μένα, ο παραγωγός που είχε την ιδέα και ρίχνει και τα πρώτα χρήματα είναι αυτός που θα καθορίσει και τους μισθούς όλων.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει μεταξύ τους, ξέρουν τα παιδιά. Όμως ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ. Όπως επίσης ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και αυτό φυσικά το βλέπετε κι εσείς», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

[ot-video][/ot-video]