Τάνια Μπρεάζου – «Mon Cheri»: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι;

Η Τάνια Μπρεάζου, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για ακόμα μία φορά.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Panik Records, η Τάνια Μπρεάζου θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, 22 Ιουλίου, το νέο της single, με τίτλο «Mon Cheri» και… σίγουρα θα γίνει μία από τις αγαπημένες μας επιτυχίες!

Το τραγούδι, με ανεβαστικό ρυθμό και αγγλικό στίχο, επιμελήθηκαν εξολοκλήρου οι επιτυχημένοι παραγωγοί από το εξωτερικό Daniel Alexandrescu και Santiago Rodriguez Liem, οι οποίοι μετρούν διεθνείς επιτυχίες και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Mohombi. Το «Mon Cheri» θα συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Μιχελόπουλος.

Η Τάνια Μπρεάζου μας συστήθηκε μέσα από το «X Factor», όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό κλέβοντας τις εντυπώσεις, τόσο με την κρυστάλλινη φωνή της, όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Αυτή την περίοδο, συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου, στο πλευρό του οποίου εμφανίστηκε και τη χειμερινή σεζόν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε το teaser:

Πηγή : tralala.gr