Τάνια Καρρά – «Όλα Στα ‘Χω Μαζεμένα»

Νέο Τραγούδι & Music Video
Η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού κυκλοφορεί!

Η Τάνια Καρρά παρουσιάζει το νέο της single «Όλα Στα ‘Χω Μαζεμένα» και μας παρασύρει στο ρυθμό της με ένα τραγούδι – επιτυχία του φετινού καλοκαιρού!

Συνεχίζοντας να μας χαρίζει τραγούδια που ξεχωρίζουν από το πρώτο άκουσμα, η Τάνια Καρρά μας λέει… «Όλα Στα‘Χω Μαζεμένα» μέσα από ένα «φρέσκο», ρυθμικό και ανεβαστικό τραγούδι, που συνδυάζει το μοντέρνο με το λαϊκό ήχο.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης, με την ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε μία ξεσηκωτική ερμηνεία γεμάτη από το ταμπεραμέντο της.

Το «Όλα Στα ‘Χω Μαζεμένα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και την Icon Music Recοrds, ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και το airplay μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες.

Το hit single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και ασπρόμαυρης αισθητικής music video, που σκηνοθέτησαν ο Μάνος Δεδεβέσης και ο Πάνος Γιαννακόπουλος, στο οποίο η Τάνια Καρρά μας δείχνει ότι μπορούμε να περνάμε καλά, ακόμα και… όταν τα έχουμε όλα μαζεμένα!

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://orcd.co/tania_karra_ola_sta_xo_mazemena

CREDITS
Music: Christos Santikai
Lyrics: Grigoris Vaxavanelis
Direction: Manos Dedevesis & Panos Giannakopoulos
Percussion: Θανάσης Σοάνης
Guitars: Ιωσήφ Κοτσυφάκης
Keys: Πάνος Βλασακούδης, Γιάννης Κατσιαφλιάκας
Vocals: Πάνος Βλαδακούδης
Programming: Πάνος Βλασακούδης, Ιωσήφ Κοτσυφάκης, Γιάννης Κατσιαφλιάκας, Μάνος Δεδεβέσης
Επιμέλεια παραγωγής/Ενορχήστρωση: Πάνος Βλασακούδης
Mix/Master: ICON MUSIC STUDIOS

2020 PANIK PLATINUM & ICON MUSIC RECORDS