Τάμτα | Έγινε η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify!


Τάμτα | Έγινε η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify!

Άλλη μια διεθνής διάκριση για την Τάμτα, λίγες μέρες πριν την δισκογραφική της επιστροφή από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Δείτε το βίντεο κλιπ του “Hold On” στο YouTube:

Κάθε μήνα το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα παγκοσμίως, επιλέγει μια ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του EQUAL μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο – μια καμπάνια που έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία. Για τον μήνα Νοέμβριο επιλέχθηκε η πάντα πρωτοπόρος και opinion leader Τάμτα, μια γυναίκα η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο ελληνικό πεντάγραμμο μέσα από τα τραγούδια της, όσο και στον τομέα του female empowerment μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής της.

Η Τάμτα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist “EQUAL Greece” στην οποία συναντάμε το αγγλόφωνο single της «Hold On», το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα πρόκειται να απολαύσουμε από την Τάμτα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, ένα αγγλόφωνο και ένα ελληνόφωνο. Δύο φρέσκιες και ανατρεπτικές προτάσεις οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν!

Stay Tuned!