Τάμτα – «Don’t Kiss Goodbye»: Η αγγλόφωνη έκδοση του «Να Με Πάρεις Μακριά»

Η Τάμτα επιχειρεί μία πρώτη γνωριμία με το ευρωπαϊκό κοινό πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision.

Η Τάμτα κυκλοφορεί το «Don’t Kiss Goodbye», την αγγλόφωνη έκδοση του νέου τραγουδιού της «Να Με Πάρεις Μακριά».

Το «Να Με Πάρεις Μακριά» επισφράγισε δισκογραφικά τη συνύπαρξη της Τάμτα με τις ΜΕΛΙSSES στη σκηνή του «Box Athens» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Το πολυσύνθετο συγκρότημα υπέγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι που ερμηνεύει με τη βελούδινη φωνή της η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής.

Συγχρόνως, το «Να Με Πάρεις Μακριά» αποτελεί το soundtrack της νέας ταινίας «The Bachelor 3». Το video clip του τραγουδιού ανακατεύει τις ιστορίες και φέρνει το κινηματογραφικό σύμπαν του «The Bachelor 3» δίπλα στην Τάμτα. Στο μουσικό βίντεο συμμετέχει ένα μέρος από το καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στο έργο.

Οι αγγλικοί στίχοι στο «Don’t Kiss Goodbye» ανήκουν στον Andy Nicolas και στους ARCADE, τους οποίους απαρτίζουν ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno και ο Gabriel Russel.

Οι ARCADE έχουν ανανεώσει επίσης την παραγωγή του τραγουδιού και έχουν προσθέσει στο «Don’t Kiss Goodbye» έθνικ στοιχεία.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Την ίδια περίοδο, η Τάμτα βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ, όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στη Σουηδία για να ολοκληρώσει την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη σκηνή του διαγωνισμού.

Το«Replay», όπως είναι ο τίτλος του, υπογράφει ο διακεκριμένος Έλληνοσουηδός Alex Papaconstantinou μαζί με τους Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson και Albin Nedler, ονόματα που έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης.

Το «Replay» θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και τα γυρίσματα για το video clip του θα πραγματοποιηθούν εντός του Φεβρουαρίου.

Πηγή : HIT CHANNEL