Τάμτα: «Δεν πάω να αποδείξω πόσο καλή ηθοποιός είμαι»Για την πρώτη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα σε μιούζικαλ μίλησε η Τάμτα. Τι την αγχώνει;

Η Τάμτα θα ανέβει φέτος στο θεατρικό σανίδι, πρωταγωνιστώντας στο διάσημο μιούζικαλ «Cabaret», στο ρόλο της Sally Bowles και τον Τάκη Ζαχαράτο να υποδύεται τον Κομπέρ.

Τo «Cabaret» θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, με μία υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική.

Η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στις πρόβες του θιάσου και απέσπασε μερικά λόγια από την Τάμτα.

Ποιο άγχος είχε πριν ανέβει στη σκηνή;

«Το πρώτο άγχος που είχα, για να είμαι ειλικρινής, πριν φτάσω στο παίξιμο: Λέω, “πώς ακριβώς μαθαίνουν όλα αυτά τα λόγια απ’ έξω οι άνθρωποι;”», εξομολογείται η Τάμτα.

«Γιατί ανήκω στους καλλιτέχνες που καμία φορά μας λένε στα αυτιά τους στίχους, όταν τραγουδάμε τα τραγούδια. Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που ακόμα και τα δικά μας τραγούδια μας λένε. Τα ξεχνάω σίγουρα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Θέλει να αποδείξει κάτι με τη συμμετοχή της στην παράσταση;

«Δεν πάω να αποδείξω σε κάποιον πόσο καλή ηθοποιός είμαι, γιατί θεωρώ ότι έχω πάρα πολύ καλή αυτογνωσία και θεωρώ ότι αν ήμουν πολύ καλή ηθοποιός, θα το ήξερα και θα ήμουν ηθοποιός και όχι τραγουδίστρια.»

Πηγή: hit-channel.gr