Τάμτα: “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξεχνούν από πού ξεκίνησαν και πού βρέθηκαν”

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τάμτα στο περιοδικό Celebrity.

Η coach του X Factor, Τάμτα, μιλά στο περιοδικό Celebrity και φωτογραφίζεται για τις σελίδες του.

Το κορίτσι που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο talent show που συμμετείχε πριν χρόνια, έχει φτάσει σήμερα να είναι κριτής σε ένα αντίστοιχο show! Η αγαπημένη Pop τραγουδίστρια άφησε την πατρίδα της, Γεωργία και ήρθε στην Ελλάδα προσπαθώντας να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Το να είσαι στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» φαίνεται σε εμάς τους τηλεθεατές σαν κάτι εύκολο και διασκεδαστικό. Πόσο ισχύει αυτό;
Για να βγει αυτό το «εύκολο» αποτέλεσμα που βλέπετε, υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω. Έχει ατελείωτες ώρες πρόβας, χορογραφίες, σκηνικά. Πρέπει να φτιάξεις τη στρατηγική σου για τον κάθε παίκτη και να αναγνωρίσεις σε ποιο μουσικό είδος θεωρείς ότι θα ξεχωρίσει. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Μου αρέσει, όμως, κι ας κουράζομαι. Καμιά φορά μπορεί να παραπονιέμαι στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά επί της ουσίας είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω όλα αυτά τα πράγματα στη ζωή μου.

Δεν είναι εξωφρενικό να έχεις ξεκινήσει την καριέρα σου από έναν μουσικό διαγωνισμό και τώρα να βρίσκεσαι κριτής σε έναν τέτοιο;
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξεχνούν από πού ξεκίνησαν και πού βρέθηκαν.

Νιώθεις ευγνώμων;
Υπάρχει η σκληρή δουλειά πολλών ανθρώπων πίσω μου για να γίνω και να είμαι αυτό που βλέπετε σήμερα. Σίγουρα έχω παλέψει και δουλέψει πολύ στη ζωή μου –γιατί μην ξεχνάμε ότι το είδος που τραγουδώ και υποστηρίζω δεν είναι και το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα– και το ότι καταφέρνω να υπάρχω στα πράγματα, με τα πάνω και τα κάτω μου εννοείται, δείχνει ότι μάλλον κάτι κάνω καλά τις περισσότερες φορές. Δεν σου κρύβω ότι έχω κάνει και λάθος επιλογές, αλλά φαίνεται τελικά πως οι σωστές επιλογές είναι εκείνες που υπερισχύουν και έχω φτάσει στο σημείο στο οποίο βρίσκομαι σήμερα. Για όλα αυτά, λοιπόν, νιώθω ευγνώμων και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παραπονιέται για τίποτα. Σίγουρα ως άνθρωπος πάντα ζητάω παραπάνω πράγματα, αλλά χωρίς αυτό δεν υπάρχει και εξέλιξη.

Αν η κόρη σου, η Άννι, σου έλεγε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε έναν τέτοιο μουσικό διαγωνισμό, τι θα της έλεγες;
Αν έβλεπα ότι έχει ταλέντο, θα ήμουν η πρώτη που θα την ωθούσα να το κάνει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity που κυκλοφορεί!