Τάμτα: «Δεν αισθάνομαι βάρος για τη συμμετοχή στη Eurovision»

Πανέτοιμη δηλώνει η Τάμτα για τη Eurovision.

Η Τάμτα ήταν φιλοξενούμενη του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» στο ΡΙΚ1, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision ως εκπρόσωπος της Κύπρου.

«Δεν αισθάνομαι βάρος, άγχος είναι λογικό. Σίγουρα αισθάνομαι ευθύνη. Αλλά όλα αυτά με ένα μαγικό τρόπο τα έχω γυρίσει σε θετική ενέργεια. Είμαι πανέτοιμη. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και αισθάνομαι ότι ο κόσμος με ξέρει και ξέρει τι να περιμένει», δήλωσε.

Όπως ανέφερε, η Τάμτα θεωρεί ότι προσωπικά δεν έχει να αποδείξει κάτι παραπάνω και πιστεύει πως ό,τι και να συμβεί, ξέρει τη θέση της, αφού είναι ισορροπημένη και νιώθει καλά. Επίσης νιώθει τυχερή που πηγαίνει στη Eurovision, αλλά και δυνατή.

«Μόνο και μόνο αυτή η απόφαση μου δίνει δύναμη», τόνισε, ωστόσο παραδέχθηκε η Eurovision προσθέτει ευθύνες. «Αλλά είναι πολλά τα θετικά που βλέπω, αλλά πιστεύω ό,τι και να γίνει, μέσα μου θα νιώθω ότι έδωσα το καλύτερο», συμπλήρωσε.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στο Τελ Αβίβ, όπου θα πραγματοποιηθεί το Μάιο ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, ονομάζεται «Replay» και το συνυπογράφει ο Alex Papaconstantinou.

«Είναι ένα σημερινό κομμάτι, τι άλλο μπορώ να πω, γιατί δεν ξέρω τι μπορώ να πω. Δεν είναι μπαλάντα. Εμένα γενικά μου αρέσουν πάρα πολλά είδη, αυτά που πιστεύω ότι μπορώ να στηρίξω. Δεν υπάρχει ένα είδος που μπορώ να στηρίξω», είπε.

Επιπλέον σχολίασε ότι θα νιώσει καλύτερα με το «Replay» αφού το ηχογραφήσει, διότι η συνέντευξη είχε γυριστεί πριν την ταξιδέψει στη Σουηδία για την ολοκλήρωση του τραγουδιού.

«Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στην ομάδα, αυτός ήταν και ένας λόγος που δέχτηκα την πρόταση», ανέφερε για τους συντελεστές της κυπριακής συμμετοχής. «Θέλω να βγούμε αξιοπρεπείς από αυτόν το διαγωνισμό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου προσδοκία. Να αισθανθούμε ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά, να είμαστε ευχαριστημένοι.»

Πηγή : HIT CHANNEL