«Τα Ύστερα Του Κόσμου»: Το τραγούδι των τίτλων της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς»


Χρίστος Στυλιανού – Ελένη Ζιώγα – Ασπασία Στρατηγού
«Τα Ύστερα Του Κόσμου»
Το τραγούδι των τίτλων αρχής της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς»

Με ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Ύστερα του Κόσμου», που κυκλοφορεί από την Panik Records, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία η Ελένη Ζιώγα, η  πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και στιχουργός δεκάδων μεγάλων και κλασικών επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει.

Κίνητρο για την επιστροφή αυτή ήταν η γνωριμία της με το  συναρπαστικό μουσικό σύμπαν του χαρισματικού και αγαπητού στο κοινό συνθέτη και τροβαδούρου Χρίστου Στυλιανού, που υπογράφει και τη μουσική  του τραγουδιού.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο δημιουργών βρήκε την ιδανική του ερμηνεία στη σπουδαία φωνή της Ασπασίας Στρατηγού, που, με τη δωρικότητα και τον λυρισμό της, ανακαινίζει στο σήμερα την παράδοση του γνήσιου λαϊκού μας τραγουδιού.

Με το μοναδικό αυτό τραγούδι, που ακούγεται και στους τίτλους της επιτυχημένης  τηλεοπτικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και μιλάει ήδη στις ψυχές χιλιάδων ακροατών,  η Panik Records  έχει τη χαρά να εγκαινιάζει  τη μελλοντική της συνεργασία τόσο με την ερμηνεύτρια , όσο και με τους δύο δημιουργούς.

© 2021 Panik Oxygen