Τα ρούχα δεν κάνουν τη βασίλισσα: Η Λετίσια με φόρεμα 50 €, δείχνει ότι το στιλ δεν θέλει χρήματαΗ βασίλισσα Λετίσια ξαναφόρεσε ένα φόρεμα Zara αξίας 50 ευρώ για τρίτη φορά.

Δεν συμβαίνει συχνά μια βασίλισσα να κυκλοφορεί με ρούχα που απευθύνονται σε “κοινούς θνητούς”, κι όμως, η βασίλισσα Λετίσια απέδειξε για πολλοστή φορά ότι η κομψότητα δεν θέλει χρήμα αλλά γούστο και στιλ.

Η 48χρονη βασίλισσα ανέδειξε ένα κομμάτι φθηνής μόδας, με το οποίο την είδαμε τον Οκτώβριο 2017 σε επίσημη εμφάνιση μέσα στο παλάτι.

Τότε η πάντα καλοντυμένη γαλαζοαίματη, είχε φορέσει ένα φλοράλ μίντι φόρεμα Zara με ροζ και κόκκινα λουλούδια στο ντεσέν, αξίας μόλις 50 ευρώ.

Το ίδιο φόρεμα φόρεσε ξανά τον Ιούλιο του 2020 κάνοντας ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση, ενώ αυτή την εβδομάδα το φόρεσε για τρίτη φορά.

Αποδεικνύοντας ότι το φλοράλ δεν φεύγει από τη μόδα και είναι μια πολύ καλή ιδέα για στιλάτες εμφανίσεις τόσο την άνοιξη όσο και το φθινόπωρο, η Λετίσια έβγαλε για ακόμα μια φορά το αγαπημένο της φόρεμα από την τεράστια ντουλάπα της.

QUEEN LETIZIA

 

QUEEN LETIZIA

 

QUEEN LETIZIA
QUEEN LETIZIA

 

QUEEN LETIZIA
Πηγή : thetoc.gr