Τα Public συνεισφέρουν τεχνολογικό εξοπλισμό στην προσπάθεια #SupportCy της Τράπεζας Κύπρου


Tα Public συμμετέχουν έμπρακτα στο Δίκτυο της Τράπεζας Κύπρου, #SupportCy και στην προσπάθεια κρατικών και ιδιωτικών φορέων για περιορισμό του COVID19 μέσα από το πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας τους, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό όπως tablets, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και printers.

Μέσα από τις εργασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μελών του Δικτύου #SupportCy ενισχύονται έμπρακτα τα κινητά συνεργεία που λειτουργεί η Κυβέρνηση για την υποστήριξη ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν από την οικία τους και δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον για να τους προμηθεύει τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Μεταξύ των προσώπων που εξυπηρετούνται, περιλαμβάνονται επιβεβαιωμένα καθώς και ύποπτα κρούσματα του κορωνοϊού τα οποία έχουν τεθεί ονομαστικά σε καθεστώς αυτοπεριορισμού στις οικίες τους από το Υπουργείο Παιδείας.

Τα Public ήταν από τους πρώτους ιδιωτικούς οργανισμούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τράπεζας Κύπρου και εντάχθηκαν άμεσα στο Δίκτυο στο οποίο μέχρι στιγμής συμμετέχουν περισσότερες από 20 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Παράλληλα, τα Public βρίσκονται στη διάθεση της Τράπεζας Κύπρου έτοιμα να καλύψουν ενδεχόμενες νέες ανάγκες που θα προκύψουν στον αγώνα του #SupportCy.

Τα Public με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να προσφέρουν στη μάχη κατά της εξάπλωσης του COVID19 και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στις υπηρεσίες υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.