Τα Public στηρίζουν το TEDxLimassol


Μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις στον κόσμο διοργανώνεται στη Λεμεσό στις 19 Νοεμβρίου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa με τη στήριξη των Public

Τα Public, ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στηρίζουν TEDxLimassol, μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις που έγιναν θεσμός στον κόσμο, το οποίο επιστρέφει φέτος με θέμα Living on the Edge. Το TEDxLimassol φιλοξενείται στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 20 ομιλητών και μουσικών από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό. 

Η εκδήλωση που γίνεται στη χώρα μας με διεθνείς προδιαγραφές, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από τα Public για τη διεξαγωγή της. Η στήριξη των Public στο TEDxLimassol γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής τους για καλλιέργεια, ενίσχυση και διεύρυνση των οριζόντων των νέων δυναμικών κοινών της Κύπρου, τροφοδοτώντας τους με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης. 

Το TEDxLimassol εντάσσει τη Λεμεσό στο μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα TED event και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση τα εισιτήρια προπωλούνται στο www.tedxlim.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες.